Ladies Night

Vølverne har een stor aktivitet om året.
I de sidste par år har det været om foråret marts/ april måned med aftenarrangementet LADIES NIGHT . Som navnet siger, er det en kvindeaften, hvor firmaer kan leje en stand med kvinderelateret indhold.

Arrangementet  går på skift i de største byer i den gamle Møldrup kommune - det er Møldrup, Klejtrup og Skals. Hos de lokale handlende kan der købes madbilletter, der fungerer som entre til aftenen. Aftenen starter typisk med spisning og amerikansk lotteri. Gevinster er sponsoreret af lokale firmaer og de deltagende stande. Efter spisning kan man få plejet sit shoppegen ved de spændende stande.

Der bliver reklameret gennem facebook,  byportaler, husomdelte flyers og med plakater ved de lokale handlende, idrætshaller og institutioner .

Firmaer/forretningsfolk, som kunne have interesse i at deltage med en stand, kan henvende sig til Bodil Johansen, tlf. 2112 0645 eller mail  bodil.d.johansen ved gmail prik com

Næste Ladies Night afvikles tirsdag d. 9. april 2019 på Skals Efterskole.

Lidt stemningsbilleder fra tidligere arrangementer: