Om Lions Møldrup Vølverne

Hvem er Lions Møldrup Vølverne?

Lions Møldrup Vølverne er en lokalafdeling af Verdens største private, humanitære hjælpeorganisation.

Vi støtter med hjælpearbejde og ressourcer, hvor andre ikke slår til, samtidig med at vi medlemmer har det hyggeligt sammen.

Vi er en gruppe kvinder i den gamle Møldrup Kommune, der gerne vil gøre en forskel. Klubbens navn - Vølverne - stammer fra den nordiske mytologi, hvor en vølve betød hende, der bar den magiske stav. Det var samtidig højt respekterede kvinder med spådomsevner.

En del af vores klubliv er afvikling af aktiviteter, som skal skaffe midler til humanitære hjælpeprojekter. Det kan være at støtte lokalt, på landsplan eller internationalt.

De indsamliede midler går ubeskåret til humanitære formål. I Lions er der ingen administrationsomkostninger eller fordyrende mellemled. Alle omkostninger betales af medlemmernes kontinget.

Vort motto er:
Lions hjælper og støtter