Turen på Himmerlandsstien

med efterfølgende kunstauktion på Toftegården

Første søndag i juni 2007 havde Vølverne et flot arrangement i Møldrup med indlagt motion og kunst. Et skønt vejr var betingelserne for dem, som var mødt op til en rask vandretur ad Himmerlandsstien (den gamle Viborg-Løgstørbane), ud gennem Aastrup Plantage og tilbage til Møldrup plejehjem 'Toftegården'.  Her havde lokale kunstnere i mellemtiden opstillet deres kunst - lige fra malerier over smykker til sten.

Vølverne serverede kaffe, kage og dejlige "vølver-vafler", og eftermiddagen afsluttedes med kunstauktion. Til denne auktion havde de udstillende kunstnere hver givet et stykke kunst.

Auktionen indbragte et flot beløb til klubbens humanitære hjælp, som denne gang var øremærket til Lions Kamp mod Blindhed.

Her er nogle situationsbilleder fra den skønne juni-søndag i Møldrup.

Alle skulle registreres og have udleveret den indlagte tipskupon til turen

Vejret var skønt - og turen det rene idyl

På Toftegården var bl.a. udstillet ikoner

...akvarel