Marked i Hvolris Jernalderlandsby

En forblæst weekend i september 2007

Hvert efterår holder Hvolris Jernalderlandsby ved V. Bjerregrav en markedsdag, hvor der er arbejdende værksteder, boder og meget andet. Og vi i LC Møldrup Vølverne var så heldige, at vi blev inviteret til at komme med en stand.

Rigtig hyggelig - så var vi ligesom tilbage ved vore "rødder", for det var jo her, vi for knapt et år siden blev chartret.

Markedet var over to dage, og til anledningen havde aktivitetsudvalget forud arrangeret aftener i klubben, hvor vi fremstillede krukker, glas m.m. - pyntet med decopage. En aften gik efterfølgende med at lave flotte lyngdekorationer i de dekorerede krukker. Så der blev rigtig mange, der kunne sættes til salg på markedet.

Standen bød desuden på vores vølve-vafler, kaffe og hjemmebagt kage. Og der blev rigtig gang i butikken - især var vaflerne meget populære. Det blev til et rigtig pænt overskud til aktivitetskassen.

Lyngdekorationerne var flot pakket ind - lige til en værtindegave

Og "vaffel-pigerne" var klar til at række over disken