Gospelkoncert i Skals kirke

søndag d. 4. febr. 2007 kl. 13.00

Gentofte Gospel, kendt fra TV og teater, gav stor gospelkocert i Skals kirke.

En flok glade amatører... Sådan ynder Gentofte Gospel at præsentere sig selv. Men tag ikke fejl. Koret har på få år opnået en kvalitet, som har givet adgang til TV og teater samt forskellige større events i København. Og koret har været i stand til at tiltrække nogle af det københavnske gospelmiljøs helt store stjerner som solister og dirigenter, og har også optrådt sammen med både Sanne Salomonsen og Erann.

Det lykkedes i februar for Vølverne at få Gentofte Gospel til at give koncert i Skals Kirke. Og det blev ikke kedeligt. Med kendte solister og dirigenter som Linda Andrews og Claus Christensen i spidsen - og pianisten Mikael Normark - formidlede de livsglæde, som gospelmelodierne og teksterne udstråler. Det er i den grad smittende, så publikum både sang og klappede med.

Koncerten blev bakket flot op af de lokale firmaer i Skals og omegn, som via økonomisk håndsrækning gjorde det muligt at få dette fantastiske kor til byen. Også Skals Menighedsråd var behjælpelig med såvel praktisk hjælp som udlån af menighedshuset til efterfølgende frokost og kaffe til koret.

Overskuddet fra koncerten gik til at sende et ungt menneske fra lokalområdet på en 10 dages tur med "det gode skib Fulton" i sommeren 2007.

Ruth og Inge bød velkommen i våbenhuset
og derefter bød præsidenten velkommen indenfor
Og så gik koncerten eller i gang