Ansøgning om midler   Donation fra Vølverne   Donation 2007/08   Donation 2008/09

Donationer

LC Møldrup Vølvernes aktiviteter har til formål at indsamle midler til humanitær hjælp

Klubbens værdier for donationer er, at vi støtter humanitære formål såvel lokalt, nationalt som internationalt.

For øjeblikket er det besluttet, at hovedvægten er lagt på lokale og internationale donationer.

Ansøgningernes deadline er medio april og oktober med efterfølgende behandling i Donationsudvalget i maj og november.

Hvis man støtter Lions, er man sikker på, at hver en krone man giver, går direkte til hjælp. Alle andre udgifter dækkes ind af medlemmerne.