Hjertepuder
LC Møldrup Vølvernes syr puder til brystopererede kvinder på Viborg-egnen

Vi syr hjertepuder til brug for brystkræftopererede kvinder. Puderne afleverer vi på Viborg Sygehus og på Kræftens Bekæmpelses Rådgivningscenter i Viborg, som udleverer dem til patienterne.

Vi er startet i Viborg, men puderne er afprøvet på bl.a. Herlev Hospital og på Rigshospitalet, og det har vist sig at være en stor hjælp for mange patienter, fordi puderne lindrer smerter og hævelser i bryst og arme og beskytter eksempelvis også mod sikkerhedsselens tryk, når man kører bil.

Ideen stammer fra USA og er bragt til Danmark af Nancy Fiis Jensen, der er amerikaner, men gift med en dansker, og det er hende, der har hjulpet os i gang.

Hvis du selv - eller een du kender - er brystkræftopereret, er du velkommen til at kontakte en af os og høre mere

Lene Aagard:   8669 4484

Kirsten Hansen 9864 8040

Først sys puden på maskine