Quindeaften
LC Møldrup Vølvernes største aktivitet er den årlige Quindeaften

Hvert år i oktober afholder Vølverne den årlige Quindeaften - en aften hvor focus er på mad, velvære og shopping. Arrangementet henvender sig - som navnet angivet - til kvinder, som denne aften kan hygge sig med veninderne og få en god oplevelse.

Aftenen starter med spisning og herefter kan deltagerne gå på opdagelse blandt de mange flotte salgsboder. Rigtig mange forretningsfolk o.l. stiller op med salgsstande, og der er mulighed for at afprøve forskellige former for pleje.

Aftenen byder også på underholdning, lotteri og endelig et stort kaffebord.

Også de lokale erhvervsdrivende støtter flot op omkring arrangementet i form af sponsor-støtte, og Vølverne kan hvert år glæde sig over et meget flot overskud, som ubeskårent går til humanitært arbejde - lokalt, nationalt og internationalt.

Der startes med spisning

Så blev der kigget på smykker

- givet zoneterapi

- set på kunsthåndværk