Syning af hjertepuder

I vores klub syr vi hjertepuder. Det er en ikke-pengegivende aktivitet, hvor det er selve "produktet", der doneres væk - nemlig til brystkræftpatienter - se under Donationer.

Puderne syes efter et konkret mønster, som netop passer til formålet. Stoffet skaffer vi bl.a. ved at købe eller - som det ofte er sket - fra private, som kommer med stof til os.

Nogle af os klipper og syr hjerterne sammen, hvorefter en flok af medlemmerne mødes en aften nogle gange om året for at stoppe puderne ud med fyld. Dette er nøje afvejet, og når puderne er fyldt, syes det sidste slids sammen, puderne pakkes i poser med en hilsen til den brystkræftopererede og er så klar til aflevering på Viborg Sygehus eller sundhedscenter.

Ud over at vi hjælper en masse kvinder efter en alvorlig operation, har vi et utroligt hyggeligt og sjovt samvær, når puderne skal stoppes og pakkes, hvilket også fremgår af nedenstående.